Channel Management

Wat is Channel Management en hoe ga je ermee om? We zien dat veel van onze relaties eigenlijk weinig tijd of prioriteit hebben bij het maken van content, beheren en plaatsen van de diverse kanalen.

Channel Management

In de diensten die we leveren onder channel management gaat het over daadwerkelijk inzetten van content via een bepaald channel managementkanaal. We gebruiken de kanalen van de klant om daadwerkelijk op een juiste manier de inhoud te plaatsen. Onderdelen van deze service zijn:

  • Content planning maken en beheren;
  • Interactief maken van de kanalen;
  • Inrichten en bijhouden van de kanalen;

Met deze service mag de klant er vanuit gaan dat we daadwerkelijk ook tot conversie komen. Van te voren bepalen we de doelen die we gaan nastreven. Veelal overtreffen we die door goed gebruik te maken van video en techniek van het kanaal zelf.

Specialisme

Hierin ligt een groot specialisme op het gebied van YouTube. Juist dit kanaal vraagt om kennis. Belangrijk om te weten is dat dit kanaal niet alleen video kanaal is. Ook wordt het gebruikt als social media kanaal. Met name door onze jongste generatie. Met andere woorden er is meer achter dit kanaal.

Een tweede specialisme is dat van LinkedIn. Hoe krijg je meer bereik en kun je zorgen dat er daadwerkelijk meer uitgehaald wordt? Een goed profiel op Linkedin gecombineerd met een sterke bedrijfspagina dragen hierin bij.

Wanneer gaan we samen de kanalen inrichten? We zijn er klaar voor, neem gerust contact op.