Video Marketing

Video Marketing wat is het? Of je nu een video met je telefoon maakt, of met de meest geavanceerde camera die haalbaar is, welke van de twee zal beter bekeken worden?

Uiteindelijk zal dit de video zijn met het beste, mooist vormgegeven verhaal. De video die prikkelt omdat hij ontroerend of spannend is. Maar zelfs de mooiste video kan gemakkelijk onopgemerkt blijven als je distributie niet op orde is. Wil je dat je video bekeken wordt, of beter; dat de kijker actie onderneemt naar aanleiding van je video, dan zul je een videomarketing plan moeten hebben.

VideoMRKTNGspecialist brengt uw bedrijf expertise bij het inzetten van video in uw marketingmix. Dit doen wij door middel van:

Planning van Video Marketing

Ben je overtuigd dat video content werkelijk bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen? Zorg dan dat je een goed aanvalsplan maakt. Video content wordt in veel verschillende formats gegoten; ga je een branded docu produceren of een testimonial van een tevreden klant opnemen?

Zomaar beelden achter elkaar zetten en op Youtube plaatsen heeft geen zin, pas wanneer je jezelf voldoende onderscheid en nadenkt over jouw strategie, val je op!

Wij geloven in aandacht voor het hele proces en integratie van videocontent in uw gehele marketingmix.

VideoMRKTNGspecialist heeft een inventarisatiescan ontwikkeld waarbij u een nauwgezet en afgebakend beeld krijgt van de mogelijkheden die video content u biedt en waarmee u Return on Investment haalt uit uw beelden. Uit de inventarisatiescan ontvangt u een video actieplan dat aansluit bij uw marketing doelstellingen en contentplanning. Met dit video actieplan bent u klaar om videocontent te (laten) produceren die het verschil gaat maken!

Hoe pakken wij dit aan?

U ontvangt van ons een eerste inventarisatielijst met vragen en keuzes die wij u voorleggen.

Met deze vragenlijst als basis, gaan wij met u in gesprek om uw voorkeuren, doelstellingen en wensen te achterhalen

Op basis hiervan maken wij een kort video-actieplan waarin wij u van strategisch naar operationeel niveau voorzien van een aanvalsplan.

In het video actieplan wordt o.a. opgenomen:

  • Wat uw doelstellingen m.b.t. Videocontent zijn
  • Hoe de videocontent aansluit op uw overige marketing activiteiten
  • Welke doelgroep u aan gaat spreken
  • Wat uw call-to-action is
  • Praktische tips om het meest uit uw videocontent te halen

 

Promotie met Video Marketing

VideoMRKTNGspecialist begeleid, implementeert en/of beheert de logistiek omtrent de inzet van uw video’s. Hierbij haalt u het maximale uit uw visuele content en bent u optimaal aanwezig tijdens de customer journey of speelt u handig in op customer moments.

Trainingen/Workshops

  • Basis video productie
  • VLOGGEN
  • Storytelling
  • Videomarketing
  • Pitch & Beeld ( presentatie workshop)