Hoe gaan we het verhaal in de markt zetten? Waar plaatsen we het? Oftewel wat is Sell Your Story? Natuurlijk hebben we nagedacht over het bereik en waar zaken geplaatst dienen te worden. Denk daarbij aan diverse social media kanalen. Alleen hoe beheer je deze? Hoe zorg je dat je zichtbaar blijft.

In onze ogen verspreid een goed verhaal verspreid zich vanzelf. Natuurlijk dient het verhaal in de gekozen marketing wijze ook een doel te volbrengen. Daarom laten we niets aan het toeval over en starten zelf op de plekken die we verwachten dat de verhalen ook echt gaan dragen.

 

Sell Your Story

Bij het verspreiden en vermarkten van het verhaal zijn er drie zaken die van toepassing zijn: 

  • Het medium – denk aan bijvoorbeeld een verschil tussen Facebook en Linkedin;
  • De doelgroep – wat is de reikwijdte naar de doelgroep;
  • Technische kennis – elk platform heeft haar eigen manier van werken, daar dient rekening mee gehouden te worden;

In de samenwerking neemt VideoMRKTNGspecialist de kennis en ondersteuning mee. Vanuit de gezamenlijke tijdlijn kunnen er drie soorten service afgenomen worden:

  • volledig uitbesteden – dan wordt er gezorgd dat er volgens de afgesproken tijdslijn content gepubliceerd wordt;
  • half uitbesteden – we maken samen de planning en komen tot inhoud hierin.
  • advies – we adviseren, de uitvoering komt volledig voor de opdrachtgever zelf.

Natuurlijk zijn we flexibel als het gaat om de inzet. We maken graag een maatwerk oplossing.

Media keuze

Onze media keuze is gebaseerd op enerzijds de wensen van de opdrachtgever. Waar heeft deze het meeste idee, gevoel en ervaring mee? Anderzijds daar waar we weten dat we bij kunnen dragen bij het verspreiden van het verhaal binnen de relevante doelgroepen.

Natuurlijk houden we ook rekening met relevantie en trends. Wanneer we tegenwoordig iets op twitter doen dan is dit zakelijk veel minder succesvol dan op Linkedin. De keuze komt dus voort uit het doel.