Meteen naar de inhoud

Animatie

De kracht van bewegend beeld in combinatie met animatie heeft zich al lang bewezen. Soms leent de boodschap zich echter niet voor de vertaling in “echt” bewegend beeld. Een animatie of explanimation kan dan een prachtig en pakkend alternatief zijn! Wij denken graag mee om uw verhaal in getekend beeld weer te geven. Wat is uw verhaal dat wij voor u kunnen optekenen?

Animatie

Animaties worden al steeds meer gezien als alternatief voor een reguliere video. Specifiek inzetbaar zijn animaties voor de volgende doeleinden.

Marketing met inhoud

Denk aan bijvoorbeeld de uitleg van het gebruik van medicijnen voor dieren. Een goede manier is dan een animatie. Immers je kunt het stap voor stap goed uitleggen. Denk ook aan de marketing van een product met veel technische achtergrond. Je kunt een apparaat met animatie uit elkaar halen en stuk voor stuk een uitleg geven. Hierdoor is er een onderbouwing in de marketing.

InfoGraphics

Het medium InfoGraphic is een veel gebruikt principe. Alleen wanneer je deze ook nog bewegende maakt geeft het nog meer ondersteuning voor de boodschap

Uitleg van een model of stappenplan

Een uitleg van een model of stappenplan is een uitgelezen methode. Een voorbeeld van een model waar we zelf veel gebruik van maken is hieronder weergegeven.

Software uitleg

Juist in de uitleg van software zie je veel animaties. Mede omdat je uitleg wenst van het systeem met screenshots los van de menselijke factor. Een animatie is ook sneller aangepast dan een reguliere video.