Meteen naar de inhoud

Evenementen registratie

Uw evenement wilt u achteraf ook kunnen bekijken. Evenementen registratie geeft ook de mogelijkheid om direct iets te laten zien.

Evenementen registratie – video

Wilt u uw evenementen bezoeker later nog eens na laten genieten van alles wat er voor en achter de schermen op het evenement is gebeurd? Of wilt u juist potentiële bezoekers van een volgend evenement enthousiasmeren? Wij zijn graag aanwezig om uw evenement op een passende en creatieve manier in beeld te brengen. VideoMarketingSpecialist biedt de mogelijkheid uw evenement te registreren of interviews af te nemen.

Evenementen registratie – streaming

Een trend die we veel vaker zien is het direct tonen van het evenement voor een doelgroep die op een andere locatie is. Met andere woorden mensen die als externe deelnemen. Toch is directe streaming of verslaglegging die de volgende dag als journaal gehanteerd wordt een aparte discipline.

Eigenlijk maak je gebruik van drie disciplines. Namelijk die van een goede journalist die precies weet wat hij of zij moet melden. Van een goede camera man of vrouw. En die van een social media specialist. Immers de beelden dienen via diverse kanalen direct gepubliceerd te worden. Dit samenspel vraagt om een goed script, precieze planning en vooral kennis en kunde.