VideoMarketing Nationaal Sport Forum 2017

VideoMarketingSpecialist verzorgt de videomarketing voor het Nationaal Sport Forum 2017. Op 1 en 2 November 2017 vindt in Noordwijk Het Nationaal Sport Forum 2017 plaats. Gedurende twee dagen kunnen (sport)beleidsmakers, besturen van sportverenigingen, gemeenten en iedereen die inspiratie op wil doen rondom het thema:

Hoe ziet de sportvereniging, -organisatie en sportinfrastructuur in 2022 en daarna eruit?

VideoMarketingSpecialist verzorgt voor het Nationaal Sport Forum 2017 de Videomarketing en Social Media content op YouTube en via de kanalen Instagram, Facebook, Twitter en Linkedin.

Door het actief inzetten van visuele content en het bouwen aan naamsbekendheid en een doelgerichte community, ondersteunen we hierbij het Nationaal Sport Forum 2017 bij het aantrekken van deelnemers, sponsoren en het langdurig verkrijgen van naamsbekendheid.

Over Nationaal Sport Forum 2017

Smart Cities, de nieuwe vorm van samenleven, stelt een gezonde leefomgeving en informatiedeling binnen de stad, het dorp en de buurt centraal. Samenwerking tussen o.a. burgers, lokale overheden, scholen en verenigingen is een fundamentele voorwaarde.
Sport zorgt van oudsher voor verbindingen en verbroedering en is daarmee een onmisbaar onderdeel van de Smart Cities strategie. Het nu en in de toekomst, in een veranderende samenleving, bij elkaar brengen van:

  • Mensen (in verschillende rollen);
  • Geld (vanuit verschillende verdienmodellen);
  • Managementcapaciteiten (vanuit verschillende disciplines);
  • Community building (vanuit verschillende stakeholders).

Het Nationaal Sport Forum 2017 heeft als doel antwoorden te ontwikkelen op vraagstukken rond de organisatie van sport, nu en in de toekomst, met als centraal thema:

Hoe ziet de sportvereniging, -organisatie en sportinfrastructuur in 2022 en daarna eruit?

Meer informatie over en/of inschrijven voor Het Nationaal Sport Forum 2017? Ga naar NationaalSportForum2017 of abonneer je op Youtube Nationaal Sport Forum, Facebook pagina Nationaal Sport Forum, Instagram Nationaal Sport Forum of Twitter Nationaal Sport Forum.

Over VideoMarketingSpecialist

Visuele content is een belangrijk onderdeel van de marketingmix voor bedrijven. Dagelijks gebruiken we video om ons te laten informeren en inspireren. Zowel voor BtoB als BtoC zijn er talloze mogelijkheden om bewegend beeld effectief in te zetten voor de interne & externe communicatie. 

VideoMarketingSpecialist is dé specialist op het gebied van videocontent. Wij helpen bedrijven met advies en implementatie van de juiste, doelgerichte (video)content en de inzet van de juiste online en offline kanalen. Door onze abonnementstructuur bieden wij bedrijven gemak en creativiteit en brengen wij beweging in uw verhalen!

Neem, voor meer informatie, een kijkje op onze website www.videomarketingspecialist.eu of volg ons op Social Media en ontvang direct het laatste nieuws en tips op het gebied van Videomarketing.

Wilt u direct meer weten over hoe Videomarketing u kan helpen beweging in uw verhaal te krijgen? Neem dan contact met ons op via info@videomarketingspecialist.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *