VideoMarketingSpecialist is “On the road to 250k” met Go Lemon

Het moet de grootste marketingcampagne van Go Lemon ooit worden:

The road to 250k.

Go Lemon zorgt voor een zorgeloos gebruik van Apple producten door dit in een lease vorm aan te bieden. Zie ‘t als een soort Netflix of Spotify, maar dan voor je Apple devices. Daarom koop je je device dus niet, maar je huurt ‘t. Of leent. Of least. Of hoe je het ook noemen wil. Het toestel blijft van Go Lemon en jij mag het zo gebruiken zo lang je wil.

Eind Augustus 2019 is Go Lemon haar tweede crowdfunding ronde gestart. In samenwerking met VideoMarketingSpecialist is een visuele contentkalender gemaakt om in de maanden September en Oktober de grootste marketingcampagne van Go Lemon ooit neer te zetten: The road to 250k. Om zoveel mogelijk mensen te interesseren om een investering te doen in Go Lemon is zichtbaarheid enorm belangrijk.

Met Bas van der Putten als boegbeeld en energizer brengen we korte video’s naar de kijker via de online kanalen. Alle online kanalen leiden naar een speciaal ontwikkelde landingspage (www.go-lemon.nl/roadto250k).

De doelstelling is uiteraard het ophalen van minimaal €250.000,- . De weg er naar toe brengt informatie over crowdfunding, bewijs van voorgaand succes van Go Lemon en een trigger om onderdeel te worden van het toekomstige succes.

VideoMarketingSpecialist verzorgt de montage en fine tuning (bumpers, ondertiteling, muziek en teksten) van de, door Go Lemon opgenomen, video’s. Daarnaast onderhouden we het YouTube en Twitter kanaal.

Een boeiende reis, on the road to 250k!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *