Vlog#2 week 40, VideoMarketing is overal

Ook in week 40 waren we onderweg. VideoMarketing is overal. Zo kwamen we deze week bij elkaar om aan de inhoud te werken. Daarin kwamen de ‘videomarketing nuggets’ ook voorbij. Gebruik de hiernaast staande QR-code voor een aantal videomarketing tips en tricks.

VideoMarketing is overal – Digital Nomad

Je kunt overal werken tegenwoordig. Daarmee zorg je voor nieuwe ervaringen, inspiratie en ook kom je nieuwe beelden tegen. Videomarketing is overal. Zeker als digital Nomad. Dit keer was het Spaces Rotterdam.

TedX Rotterdam – tech en innovatie

Een mooi leermoment was de TedX in Rotterdam met als thema tech en innovatie. Monique blikt terug op wat ze er geleerd heeft. En het woord: connectivity, verbinding maken met en tussen mensen is daarin naar voren gekomen. Iedereen wil verbonden, connnected zijn. We doen daar ook een heleboel aan. Anderzijds is het een wir-war van systemen, platforms en contacten. Hoe houd je het nog bij?

Een aspect waar we als VideoMRKTNGspecialist natuurlijk dagelijks mee bezig zijn. We helpen de bedrijven bij het goed inzetten van de media en het bereiken van de juiste doelgroep. Natuurlijk met video, want dat wordt ook door de zoekmachines gewaardeerd. En geeft nog meer inhoud dan een plaatje alleen.

Vlog#2 Week 40

Hieronder de Vlog van Week 40.

 

Geen velden gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *